Alla inlägg den 7 januari 2009

Av C☀ ♥ ☀ - 7 januari 2009 12:31

Och så var det vardag igen. Skönt att helgerna är över. Inte för att det gör någon större skillnad för mig men allt runt omkring mig blir som normalare och så blir jag inte så dagvild.


Har funderat endel inatt och knappt sovit något och vaknat typ 07:00. Har funderat på separationer som jag själv ått igenom man också de separationer mina nära och kära gått igenom. Jag kom i alla fall fram till att nästan alla jag känner har separerat och har barn sedan tidigare förhållanden och är i nya förhållanden och har skaffat barn med sin nya partner. Men visst är det underligt att det är så vanligt som det är.


Har också funderat på livet...

Tidigare....för ca 1 år sedan så blev jag helt "lam" när barnen åkte. Och visst blir jag det till viss del fortfarande men inte lika mycket och inte lika länge. Tidigare gick jag bara och väntade på att dom skulle komma tillbaka....men nu är det som att jag kommer igång med livet lite fortare än vad jag gjorde tidigare. Visst längtar jag efter dom och saknar dom enormt mycket, men det är som att jag har börjat vänja mig vid att vara själv. Det har tagit tid.....typ 2år eller kanske till och med lite mera men.....

Jag lever nu. Och jag har det ganska bra och jag mår ganska bra.

Min söta särbo hjälper en hel del efter som att han är hos mig en hel del i samband med att barnen ska åka och när dom har åkt. Detgör att lägenheten inte blir helt tom från en dag till en annan. 

Eller helt tom blir den ju aldrig efter som att jag har min hund, katt och chinchilla hemma hela tiden.


Jag har även funderat en hel del på min lilla häst. Jag är rädd för att hon inte trivs i det stall där vi står nu. Hon har gått ner ca 45kg i vikt sedan vi flyttade in. Hon får äta och det är ok i hagen. Höet ska dessutom vara av bra kvalitet och hon får mer kraftfoder än vad hon ska ha. Hon verkar stressad i boxen för hon trampar runt väldigt mycket. Ska sätta upp ett tyg för gallret till hennes granne och se om det blir bättre. Men jag är rädd för att när raset nu har börjat så kommer det att vara svårt att få det att sluta.

Men det är bara att vänta och se om det reder upp sig eller inte.

Idag har jag kväll i stallet och en kompis till mig ska med för hon ska kanske flytta dit sin jätte häst.


Idag ska jag börja städa bort julen. Jag har gjort det i dotterns rum redan igår så där är det bara lite övrig städning kvar. Ska ta sonens rum och köket idag och tvrummet sist (nån annan dag) för där är det jätte mycket julpynt.

Jag skulle vilja köpa nya sänglampor till sovrummet för då skulle jag kunna ta en av dom lamporna och ställa i fönstret i köket för det känns så trist utan fönsterbelysning där och jag tror att det skulle passa efter som att kökslampan är i smide och foten på den lampan är i smide.... 

Men då återstår problemet med att hitta bra och snygga lampår till sovrummet. Den som jag nu tänkt ta till köket är egentligen en fönsterlampa så den är ju värdelös som läslampa.

Ska funder lite på hur jag ska lösa detta.

Måste börja tapetsera i sovrummet nu också. Ska dra igång med det nu när min söta särbo ska sova hos mig i ett par dagar.

Nä, nu måste jag sluta för idag......och kanske göra nån nytta.

Ovido - Quiz & Flashcards